Over stellwerk

stellwerk is een bedrijf uit Landgraaf (Limburg, NL) dat in 2008 werd opgericht uit een grensoverschrijdende samenwerking. Het strategisch full service bureau heeft een uitgebreid netwerk in Nederland en Duitsland waarmee het de juiste mensen met elkaar verbindt. stellwerk verzorgt – in overleg – het gehele proces; van het eerste contact en projectontwikkeling tot de implementatie, de coördinatie en communicatie, of onderdelen daarvan. Denk hierbij aan een strategisch ontwikkeld plan, aanvragen voor subsidies en een genuanceerde lobby. Specifieke kennis over randvoorwaarden, kansen en risico’s in grensregio’s en jarenlange ervaring in grensoverschrijdend projectmanagement (veelal ook gesteund met Europese subsidies) waarborgen een praktijkgerichte insteek met de nadruk op strategisch realiseren. Lees hier meer over de diensten die stellwerk biedt.

De strategic consultants achter Stellwerk:

lars vervoort Stellwerk

Lars Vervoort (NL), oprichter, is opgeleid als bedrijfseconoom en bedrijfskundige consultant en heeft jarenlange ervaring in de publieke dienst in verschillende delen van het land. Lars spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Duits en Frans.

thomas clemens Stellwerk

Thomas Clemens (DE), oprichter, heeft stellwerk gedurende 10 jaar opgebouwd tot succesvol bedrijf. Per 1 februari 2018 werkt Thomas niet meer voor stellwerk. Wij bedanken Thomas voor zijn tomeloze inzet en gedrevenheid en wensen hem veel succes bij zijn baan bij Arriva.

Marcel Essers (NL), consultant, heeft ervaring bij ‘de grote’ spoorvervoerders. Hij is deskundig op het gebied van spoorexploitatie, ontwerpen en optimaliseren van dienstregelingen, specificeren van infrastructuur en materieel, deelname aan ontwerpstudies, systeemintegratie, second opinion bij spoorstudies en inzet als virtuele vervoerder.

Rob Beentjes (NL), consultant met aandachtsgebied..

Sylvia Vranken (NL), consultant en projectleider is sinds 10 jaar ondernemer op het gebied van zorg, welzijn, gemeenten en grote organisaties. No nonsense, hard werken en verbindingen leggen, doelgericht werken met oog voor tact zijn haar kwaliteiten. Haar motto: opgeven is geen optie!

Liesbeth Vlaming (NL),  management assistente